Αποστολές και Πληρωμές Benatos Billiards


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η παραλαβή μίας παραγγελίας δεν εξασφαλίζει την δυνατότητα της Benatos Billiards να σας προμηθεύσει με το επιλεγμένο προϊόν. Το site μας ενημερώνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια του έτους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να έχουμε άμεση διαθεσιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος αυτών. Στην δυσάρεστη κατάσταση που αδυνατούμε να σας προμηθεύσουμε σύντομα με τα/το επιλεγμένο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα ακυρωθεί η παραγγελία σας και θα σας επιστραφεί εξ’ ολοκλήρου το ποσό της χρέωσης εάν έχει γίνει ήδη κάποια πληρωμή.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι τιμές που αναγράφονται στο benatos.gr δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€). Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία, έξοδα αποστολής και ΦΠΑ μόνο για την Ελλάδα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1)Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των αγαθών σας
(
μόνο για την Ελλάδα και μόνο για δέματα μικρού όγκου και βάρους που αποστέλλονται με την Γενική ταχυδρομική ή όποια εταιρεία κουριερ επιθυμείτε).
2
)  Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε λογαριασμό της EUROBANK ως ακολούθως:
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0111.29.0200119872 ♦IBAN  GR6902601110000290200119872   ΟΝΟΜΑ: Αδελφοι Δημητριος & Χαράλαμπος Ηλία Μπενάτου O.E.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με
emai info@benatos.gr. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε δυο τρόπους ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας και πάντα με γνώμονα την ασφαλή, οικονομική και γρήγορη μεταφορά για εσάς.
1) Με τα
Ελτα Courier  για παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους έως 40Kg.Η ολοκλήρωσή της παραγγελίας πραγματοποιείτε σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες.
2) Με πρακτορεία μεταφορών ανά περιοχή της Ελλάδος για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους. Τέτοιες αποστολές αφορούν μπιλιάρδα, ποδοσφαιράκια και γενικά ογκώδη και βαριά αγαθά. Αυτός είναι και ο οικονομικότερος τρόπος αποστολής ο οποίος όμως ολοκληρώνεται σε 2 - 4 εργάσιμες μέρες ανάλογα την περιοχή και την εταιρεία που την εξυπηρετεί.