ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΥΣΙΜΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

Η εταιρεία Benatos Billiards, βρίσκεται στο χώρο του Μπιλιάρδου πάνω από Σαράντα χρόνια. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι μελέτη, σχεδιασμός, συντήρηση κέντρων μαζικής διασκέδασης αλλά και κατοικιών. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό τρόπο διάθεσης και αξιοποίησης ενός χώρου δίνοντας προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και στη συνέχεια στην αισθητική. Επίσης σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη, μπορούμε να παράξουμε οτιδήποτε χρειάζεται ο χώρος για να τον αναδείξουμε σε ένα “ζεστό” χώρο ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.
 

Συνοπτικά για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να πατήσετε στα links στο πάνω μέρος της σελίδας.

Αναλυτικότερα:
 

Για τα Μπιλιάρδα (Pool, Carambol, Snooker). Έχουμε όλα τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους τους τύπους τραπεζιών μπιλιάρδου. Επίσης υπάρχουν στέκες γαλλικού μπιλιάρδου ,και αμερικάνικου Μπιλιάρδου, μπάλες για όλα τα είδη μπιλιάρδου, Τσόχα σε διάφορες ποιότητες και χρώματα, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αξεσουάρ όπως Στεκοθήκες, Φωτιστικά, Καθαριστικά τσόχας, Καθαριστικά σπόντας κτλ.


Η κινητή μονάδα service μπιλιάρδων, μπορεί να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες συντήρησης:

- Αλλαγή τσόχας μπιλιάρδου.


- Επισκευή επιμέρους τμημάτων του μπιλιάρδου.


- Αλφάδιασμα τραπεζιού μπιλιάρδου.


- Λύσιμο, μεταφορά, και επανεγκατάσταση μπιλιάρδου στο χώρο που θα μας υποδείξετε.


 

Επίσης μπορούμε στις εγκαταστάσεις μας να αναλάβουμε:


- Λείανση και ευθυγράμμιση του γραφίτη λίγο πριν την παράδοση του μπιλιάρδου στο χώρο σας.


- Tην επισκευή αντικατάσταση μερών του μπιλιάρδου.


- Tην μετατροπή τραπεζιών μπιλιάρδου από Γαλλικό σε Αμερικάνικο.


- Tο κόλλημα Γραφίτη ή την εξομάλυνση του με εξειδικευμένα μηχανήματα.


 

Για τα Τραπέζια Πόκερ (poker texas και poker omaha), Έχουμε όλα τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές Επίσης υπάρχουν μάρκες, dealer botton, τράπουλες, μαρκοθήκες και πάρα πολλά άλλα αξεσουάρ.
 

Η κινητή μονάδα service τραπεζιών πόκερ, μπορεί να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες συντήρησης:
 

- Αλλαγή τσόχας


- Αλλαγή δερματίνης στα στεφάνια τραπεζιών Πόκερ


- Επισκευή επιμέρους τμημάτων του τραπεζιού πόκερ


Λύσιμο, μεταφορά, και επανεγκατάσταση στο χώρο που θα μας υποδείξετε.Για τα Τραπέζια καφενείου (τραπέζια μπιρίμπας χαρτιών χαρτοπαιξίας), Διαθέτουμε όλα τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές.Επίσης υπάρχουν μάρκες, τράπουλες,μαρκοθήκες και πάρα πολλά άλλα αξεσουάρ.
 

Η κινητή μονάδα service τραπεζιών καφενείου, μπορεί να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες συντήρησης:


- Αλλαγή τσόχας


- Αλλαγή δερματίνης στα στεφάνια τραπεζιών μπιρίμπας


- Επισκευή επιμέρους τμημάτων του τραπεζιού μπιρίμπας


- Λύσιμο, μεταφορά, και επανεγκατάσταση στο χώρο που θα μας υποδείξετε.


 

Για τα κλασικά Ξύλινα ποδοσφαιράκια έχουμε όλα τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης υπάρχουν μπαλάκια ποδοσφαίρου, παίκτες ποδοσφαίρου, Βέργες ποδοσφαίρου ανταλλακτικά όπως βίδες, κερματοδέκτης κτλ.


Η κινητή μονάδα service μπιλιάρδων, μπορεί να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες συντήρησης:


- Αλλαγή Φελλού


- Αλλαγή αναλώσιμων (παίκτες ,βίδες,λάστιχα κλπ.).


- Επισκευή μηχανής ποδοσφαίρου (κερματοδέκτης).


- Μετατροπή ευρώ σε μάρκα, ευρώ σε 50λεπτο και αντίστροφα.


 

Επίσης μπορούμε στις εγκαταστάσεις μας να αναλάβουμε:


- Επισκευή αντικατάσταση επιμέρους τμημάτων του ξύλινου ποδοσφαίρου.